Vlašské ořechy z Chile
Česká klasika, kterou oceníte nejen při pečení a vaření. Naše vlašáky budete rádi jíst i samotné!
Kategorie: | Přírodní ořechy |
---|
Vlašské ořechy jsou nejen zdrojem proteinu (15g bílkovin na 100g ořechů) a kvalitních tuků, ale i mědi, zinku a hořčíku. Nízký obsah sacharidů ocení zejména diabetici. V porovnání s ostatními druhy ořechů jsou ty vlašské nejvýznamnějším zdrojem antioxidantů. Jejich pravidelná konzumace má pozitivní vliv na mozkovou činnost.
Vlašáky jsou nepostradatelnou ingrediencí nejen do vánočního cukroví. Vhodné jsou kromě pečení i do salátů nebo v kombinaci s těstovinami. Ozdobte s nimi snídaňové kaše nebo si jich pár dejte jen tak!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení